Help Stichting Sinterklaas Heemskerk

Stichting Sinterklaas Heemskerk draait volledig op vrijwilligers. Wil jij meehelpen? Vanaf 18 jaar ben je welkom om vrijwilliger te worden bij onze stichting.

Opgeven kan door een mail te sturen via contactpagina. Vermeld in de mail je gegevens met je naam, adres, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer.

Door je op te geven kom je op een wachtlijst te staan. Degene die zich al eerst hebben opgegeven krijgen uiteraard voorgang. Indien gewenst zullen we je ook uitnodigen voor een gesprek.

In dit gesprek bespreken we met elkaar de wederzijdse wensen en verwachtingen. Meewerken aan de intocht in Heemskerk betekent niet dat je alleen tijdens de intocht beschikbaar bent. We zoeken vrijwilligers die ook bij andere activiteiten willen helpen.