Sinterklaas helpen bij de intocht in Heemskerk

Meedoen aan de Sinterklaasintocht in Heemskerk kan, maar je moet bij de aanmelding wel 18 jaar of ouder zijn. (Ben je dat niet dan heeft het ook geen zin om je alvast op te geven.)

Opgeven kan door een mail te sturen naar coördinator piet. Vermeld in de mail je naam, adres, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer.

Door je op te geven kom je op een wachtlijst te staan. In augustus en september nodigen we, indien er op termijn behoefte aan is, degenen die zich hebben opgegeven uit voor een gesprek. Hierbij houden we rekening  met de plaats op de wachtlijst.

In dit gesprek bespreken we met elkaar de wederzijdse wensen en verwachtingen uit die van belang zijn voor het meedoen aan de intocht in Heemskerk. Meewerken aan de intocht in Heemskerk betekent namelijk niet dat je alleen één ochtend per jaar beschikbaar moet zijn. Bij de voorbereidingen van de intocht wordt er ook meerdere malen een beroep op je gedaan.

Wordt het resultaat van het gesprek van beide kanten positief ervaren dan kom je opnieuw op een wachtlijst te staan. Zijn er dan bij de eerstvolgende intocht mensen nodig dan word je uitgenodigd om deel te nemen.