Steun ook de Sinterklaas activiteiten in Heemskerk

Beste lezer,

Al jaren wordt in november op grootste wijze de goedheiligman ingehaald in Heemskerk. Deze intocht trekt vele bezoekers uit de hele regio.

Naast de intocht worden er de laatste jaren steeds meer activiteiten georganiseerd rondom dit mooie kinderfeest. Dat zijn o.a. een druk bezocht Pietenspektakel, de intocht en het Sinterklaashuis en het bijhouden van de goed bezochte website en Facebook.

Dit alles wordt georganiseerd door de vrijwilligers van Stichting Sinterklaas Heemskerk, maar het organiseren van de activiteiten (tot aan de vergunning toe) kost ook geld.

Wilt u deze activiteiten financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op bankrekening: NL08 RABO 01536.41.800 van de Stichting Sinterklaas Heemskerk.

Vanaf € 100,00 bent u een grote vriend van Sinterklaas en wordt u vermeld op onze website, maar elk ander bedrag daar zijn we ook heel blij mee.

Namens de kinderen, Sinterklaas en Piet alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Help Sinterklaas een handje en steun ons, klik hieronder: