Steun ook de Sinterklaas activiteiten in Heemskerk

Beste lezer,

Al jaren wordt in november op grootste wijze de goedheiligman ingehaald in Heemskerk. Deze intocht trekt vele bezoekers uit de hele regio.

Naast deze intocht worden er de laatste jaren steeds meer activiteiten georganiseerd rondom dit mooie kinderfeest. Dat zijn o.a. een druk bezocht ‘pietenspektakel’, een kleurplatenwedstrijd, toneelvoorstellingen, de verkiezing van de mooiste Sinterklaas etalage en het bijhouden van een goed bezochte website.

Dit alles wordt georganiseerd door de Stichting Sinterklaas Heemskerk en uitgevoerd met de hulp van vele vrijwilligers. Maar al deze activiteiten kosten ook veel geld.

Wilt u deze activiteiten ook financieel ondersteunen? Maak dan uw bijdrage over op bankrekening: NL08RABO01536.41.800 van de Stichting Sinterklaas Heemskerk.

Vanaf €100,00 bent u een grote vriend van Sinterklaas en wordt u vermeld op onze website, maar elk ander bedrag daar zijn we ook heel blij mee.

Namens de kinderen, Sinterklaas en Zwarte Piet alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Help Sinterklaas een handje en steun ons, klik hieronder: